House Keeping are de azi un site nou

L-am creat pentru ca toți vizitatorii să găsească informațiile dorite cât mai rapid.

Ne-am diversificat paleta de servicii, astfel ca de acum poti apela cu incredere la House Keeping pentru oricare din ele. Fie ca ai probleme cu insectele si doresti dezinsectie, sau vrei sa elimini bacteriile, te ajutam cu dezinfectia.
Daca ai probleme cu rozatoarele, serviciul de deratizare te scapa de aceasta bataie de cap.

Daca timpul iti este „dusman” si nu ai niciodata timp sa iti intretii gradina asa cum ai vrea, House Keeping te ajuta. Prin serviciul de intretinere spatii verzi, vei avea o gradina frumoasa si ingrijita.

Pentru mutari / relocari firme sau mutare din apartament, poti apela cu incredere la firma noastra. House Keeping iti va fi alaturi, la fiecare pas.

Dupa ce te-ai mutat si spatiul este curat, dezinfectat, gradina este amenajata, mai ramane serviciul de mentenanta cladiri. Prin acest serviciu, te asiguri ca totul functioneaza perfect in casa ta. Nu trebuie sa iti faci griji daca se sparge vreo teava, se strica vreo priza sau s-a stricat balamaua la dulap. House Keeping are grija ca totul sa functioneze perfect, iar daca observa posibile probleme, te consiliaza cu sugestii venite de la specialisti.