Servicii de curatenie in Baia Mare

 

Servicii curatenie in sedii de firme

Curatenia este extrem de importanta in buna desfasurare a oricarei activitati. Un serviciu profesional este indispensabil pentru orice companie care se respecta. Totodata, externalizarea serviciilor de curatenie duce la economisirea unor importante resurse financiare si de personal.

Mai mult

 

Curatenie industriala si post-constructor

Serviciile de curatenie industriala si dupa constructor includ in mare parte curatenia halelor industriale si a cladirilor nou contruite sau renovate dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, pentru care este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte.

Mai mult

 

Curatenie in locuinte private

Fie ca locuiti la bloc, fie ca locuiti intr-o casa, echipa noastra va aduce locuinta la un maxim de igienizare si curatenie. Timpul castigat il poti petrece impreuna cu cei dragi.

Mai mult

 

Curatenie in locatii HoReCa

Curatenia este foarte importanta atunci cand vine vorba de hoteluri restaurante, baruri sau cafenele. Pentru a-si mentine clientii si pentru a castiga clienti noi, in orce restaurant serviciile trebuie sa fie impecabile si totul sa straluceasca de curatenie.

Mai mult

 

Curatare panouri solare

Dispunem de alpinisti utilitari ce va vor ajuta sa curatati panourile solare aflate la inaltime. Curatam panouri montate pe orice fel de cladiri, cu orice regim de inaltime.

Mai mult

 

Spalare pereti cortina vitrati

Dispunem de alpinisti utilitari ce va vor ajuta sa aveti fatada stralucitoare. In multe cazuri, fatada creeaza aspectul intregii cladiri. Curatam spatii vitrate de pe orice fel de cladiri, cu orice regim de inaltime.

Mai mult

 

Spalare mochete, covoare si tapiterii

Poate cel mai vizibil lucru când intri intr-o camera este mocheta sau covorul. Noi avem solutia pentru o mocheta ca noua. Echipa noastra foloseste cele mai performante si eficiente tehnici, substante si utilaje pentru curatarea in profunzime a mochetei sau covorului dumneavoastra.

Mai mult

 

Servicii curatare piscine, terenuri de sport

Pentru ca apa din piscina sa fie curata, aceasta trebuie curatata periodic. Peretii piscinei trebuiesc igienizati si dezinfectati. Terenurile de sport sunt spatii cu activitate intensa, iar curatenia lor este importanta pentru sanatate si pentru fidelizarea clientilor. House Keeping foloseste solutii si echipament adecvat in functie de fiecare lucrare in parte.

Mai mult

 
Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.