Curatenie firme si birouri

Servicii de curatenie Baia Mare prin House Keeping, cel mai mare furnizor de servicii de curatenie la nivel regional

Servicii de curatenie Baia Mare din partea firmei House Keeping, inseamna serviciul principal oferit de noi si garantia calitatii. Suntem prezenti pe piata din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud si Cluj. Totodata, prestam servicii de curatenie generala in Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor. De aproape 10 ani, House Keeping si-a definit si crescut constant standardele serviciilor de curatenie. Aplicam etalonul nostru in toata tara. Solutiile companiei sunt intotdeauna adaptate nevoilor si solicitarilor individuale ale diversilor clienti.
House Keeping lucreaza indeaproape atat cu angajatii cat si cu clientii sai, la continua dezvoltare de noi metode si solutii pentru a-si imbunatati serviciile de curatenie prestate, punand un accent deosebit pe conditiile de lucru asigurate angajatilor si minimizarea impactului asupra mediului inconjurator.

House Keeping deserveste organizatii mari, cum ar fi METRO Cash & Carry, BRD-GSG, Alpha Bank, Banca Transilvania, ASIROM, Banca Italo-Romena, precum si alti clienti la fel de importanti. Firma noatra efectueaza lunar curatenie in peste 140 de locatii, oferind clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate.

Deoarece curatenia este extrem de importanta in buna desfasurare a oricarei activitati, un serviciu profesional este indispensabil pentru orice companie care se respecta, de asemenea externalizarea serviciilor de curatenie duce la economisirea unor importante resurse financiare si de personal.


 

Cititi aici care sunt avantajele externalizarii serviciilor de curatenie ale companiilor!

Personalizarea gamei de servicii de curatenie Baia Mare, poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate.

House Keeping are intre serviciile pe care le ofera in domeniul curateniei, aspirat si spalat pardoseli, covoare, mochete, tapiterii.

O problema o ridica geamurile exterioare aflate la inaltime. Ca acestea sa fie curatate, este nevoie dechipament profesional. House Keeping din Baia Mare presteaza servicii de curatat si spalat geamuri, geamuri la inaltime, spatii vitrate.

 
Suntem prezenti pe site-ul FirmeBaiaMare.ro in categoria serviciilor de curatenie Totodata, puteti apela cu incredere la House Keeping pentru servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare, intretinere spatii verzi, amenajari peisagistice, intretinere imobile sau mutari, relocari persoane fizice sau firme.