Contactati firma de curatenie House Keeping din Baia Mare pentru oferta servicii de curatenie si dezinfecție.

Deoarece este simplu sa cereti oferta servicii de curatenie, House Keeping va raspunde prompt. Suntem pregatiti sa va ajutam cu cele mai eficiente solutii. Firma noastra este printre cel mai apreciate firme care ofera servicii de curatenie din Maramures. Ne puteti solicita la diverse tipuri de curatenie, de la curatenia generala, pana la curatenia de intretinere sau post constructor. Pe langa serviciul principal de curatenie, efectuam operatiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.
Totodata, ne ocupam de mutari / relocari firme sau locuinte. De aceea, daca vreti sa va mutati din locuinta, sau vreti sa relocati firma, contactati-ne pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

Vreti sa va uimiti vecinii si prietenii cu gradina dumneavoastra?

Serviciul de intretinere spatii verzi de la House Keeping va este destinat.
Oricare ar fi serviciile dorite de dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos. Noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. Tratam toti clientii cu aceasi seriozitate si promptitudine. Vom analiza cererea dumneavoastra si va vom contacta de indata. In functie de cerintele dumneavoastre, vom analiza si vom stabili planul de rezolvare a acestora.