Servicii profesionale de curatenie post constructor Baia Mare

Curatenie industriala si post-constructor sunt servicii prestate de House Keeping Baia Mare.

Acestea includ in mare parte curatenia halelor industriale dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, care este mai solicitanta. Pentru curatenia industriala este nevoie de mai multa munca spre deosebire de curatenie in birouri si sedii de firme. De asemenea, datorita noua nu mai trebuie sa va faceti griji pentru curatenia dupa constructor. Acesta este cel mai dificil tip de curatenie, dar nu este ceva care sa ne depaseasca sau sa ne creeze dificultati. Echipa noastra isi asuma responsabilitatea si se straduieste sa va ofere cea mai inalta calitate a acestui serviciu.

Toti clientii nostrii au fost incantati de efortul depus si de rezultatele obtinute. La finalizarea lucrului, in ciuda cantitatii de munca, clientii au apreciat aspectul final al spatiului curatat.

Serviciile de curatenie industriala sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. House Keeping se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor de curatenie industriala actuale. Suntem in permanenta deschisi in identificarea de noi servicii, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Dorim ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile pe care le oferim. Stim cat de important este ca spatiul curatat sa poata fi dat in folosinta cat mai curand posibil. De aceea, angajatii nostri sunt din ce in ce mai buni cu fiecare lucrare finalizata. Dupa plecarea constructorului ramane curatenia de finisare a noului spatiu. Aici noi suntem specialisti.

Serviciile de curatenie dupa constructor trebuie sa confere spatiului aspectul de nou si proaspat, iar House Keeping exact asta face.

Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat. In functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, astfel incat incaperile sa fie mereu curate.

Daca aveti un restaurant si doriti sa il aveti mereu curat, sau oferiti cazare in hotelul dumneavoastra, ne puteti contacta pentru servicii de curatenie in locatii HoReCa.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.