Spalare geamuri la inaltime Baia Mare

Avem alpinisti utilitari care se ocupa de spalare geamuri la inaltime

Serviciul de spalare geamuri la inaltime se refera la curatarea exterioara a ferestrelor cladirilor inalte. De obicei, structurile noi de birouri au pereti cortina vitrati, pe scurt, sunt din sticla. Aceste suprafete se murdaresc usor din cauza prafului,
Dispunem de alpinisti utilitari care va vor ajuta sa aveti fatada stralucitoare. In multe cazuri, fatada creeaza aspectul intregii cladiri. House Keeping detine o echipa de alpinisti utilitari cu experienta, pregatiti pentru orice solicitare.

Echipa noastra de alpinisti utilitari este gata sa redea imaginea cladirii indiferent de cat de mare va fi efortul depus de noi. Ne ocupam de curatenia spatiilor vitrate pentru orice cladiri indiferent de inaltime.

Alpinisti utilitari – curatenie industriala

Exteriorul unei cladiri este atat de important incat poate chiar dezvalui valoarea unei companii. Echipa noastra de alpinisti utilitari va ofera servicii de curatenie pentru obtinerea acestui aspect profesional. Nu in ultimul rand, pentru a avea curatenie si in interior, puteti apela oricand la un abonament de curatenie birouri. In acest fel, exteriorul cladirii dumneavoastra va straluci, iar interiorul va crea un mediu de lucru curat si placut.

Oferim servici de curatenie fatade cu alpinisti utilitari profesionisti

Serviciile de curatenie fatade sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. House Keeping se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor de curatenie fatade. Totodata suntem deschisi in identificarea de noi servicii in functie de necesitatile dumneavoastra.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.