Curatare piscine

Curatare piscine si bazine de inot

Serviciul de curatare piscine e obligatoriu pentru bazinele artificiale, din motive de igiena. Pentru a menține un nivel înalt de puritate în apa din bazine si piscine, este novoie de un tratament chimic specific pentru fiecare tip de piscină în parte. Exista moduri diferite de tratare a apei daca piscina este la interior sau la exterior. Cu siguranta, pentru a avea o apă curată nu este de ajuns doar un tratament chimic. Piscina exterioara trebuie curățată de impurități, frunze, grăsimi și uleiuri ce se depun pe pereții acesteia. Cele mai periculoase probleme aparute pe peretii bazinelor sunt dezvoltarea algelor, bacteriilor și a virusilor.
Bazinele existente în interior, trebuiesc golite și spălate periodic pentru a elimina posibilitatea bacteriilor să se dezvolte în apă.

Pe langa serviciul de curatare piscine, House Keeping inseamna si igienizare terenuri de sport sau suprafete parchetate. Orice persoana care este pasionata de sport sau de dans, isi doreste sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu placut si curat. Asta inseamna ca prestatorul serviciului sa ofere cele mai bune conditii de desfasurare a activitatii.

Curatenie si igienizare sali de sport

Din cauza unui tranzit mare de persoane și a activităților fizice desfășurate într-o sală de sport, curatenia este obligatorie. Toata lumea isi face griji in privinta curateniei, mai ales daca sunt si copii implicati in activitatea sportiva. Într-un astfel de mediu, păstarea igienei este foarte importantă. Folosim produse potrivite pentru întreținerea suprafețelor și dezinfectarea mediului, a toaletelor și a vestiarelor. Echipa de curățenie House Keeping Baia Mare tratează fiecare lucrare cu profesionalism. Aduce la standarde ridicate nivelul de igienă, iar cei care practică sportul în respectiva sală devin clienți fideli.

Daca ai o sala de sport sau esti managerul unui bazin de inot, contacteaza-ne pentru a avea cel mai bun pret la serviciul de curatenie.