Curatare piscine

Pentru a menține un nivel înalt de igienă în apa din bazine si piscine, este novoie de un tratament chimic specific pentru fiecare tip de piscină în parte. Conteaza daca piscina este la interior sau la exterior. Cu toate acestea, pentru a avea o apă curată nu este de ajuns doar un tratament chimic, piscina exterioara trebuie curățată de impurități, frunze, grăsimi și uleiuri ce se depun pe pereții acesteia favorizând dezvoltarea algelor, bacteriilor și a virusilor.
Bazinele existente în interior, trebuiesc golite și spălate periodic pentru a elimina posibilitatea bacteriilor să se dezvolte în apă.

Orice persoana care este pasionata de sport sau de dans, isi doreste sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu placut, curat si sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Curățenie în săli de sport

Datorita unui tranzit mare de persoane, cât și a activităților fizice desfășurate într-o sală de sport, toata lumea isi face griji in privinta curateniei. Într-un astfel de mediu, păstarea igienei este foarte importantă. Folosim produselor potrivite pentru întreținerea suprafețelor și dezinfectarea mediului, a toaletelor și a vestiarelor. Echipa de curățenie House Keeping tratează fiecare lucrare cu profesionalism. Aduce la standarde ridicate nivelul de igienă, iar cei care practică sportul în respectiva sală devin clienți fideli.