Servicii profesionale de curatenie in locatii HoReCa

Curatenie in locatii horeca presteaza House Keeping Baia Mare

Este foarte important sa fie curatenie in locatii horeca, deoarece acestea sunt locuri frecventate de multi oameni. Cand vine vorba de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele, igiena trebuie sa fie la mare inaltime. Pentru a-si mentine clientii si pentru a castiga clienti noi, in orice restaurant serviciile trebuie sa fie impecabile. Pe langa serviciile de top, mai e un aspect de subliniat, totul sa straluceasca de curatenie.

Pentru a va veni in ajutor, firma noastra va ofera cele mai bune servicii de curatenie restaurante. Nu e necesar sa dispuneti de personal calificat in acest domeniu. Daca va doriti servicii de curatenie profesionala in locatia dumneavoastra horeca, va invitam sa ne contactati. Ne vom ocupa de curatenia hotelului, restaurantului sau a cafenelei dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Experienta ne-a invatat ca aveti nevoie pentru a curata locul cat de repede posibil in orice zi a saptamanii. Serviciul de curatenie in locatii HoReCa este si mai importanta dupa evenimente precum diferite petreceri sau conferinte.

Lista noastra de servicii curatenie in locatii horeca

  • Curatam si dezinfectam salon cu solutii aprobate conform standardelor HACCP.
  • Curatam si dezinfectam bucataria si toaletele.
  • Curatam pardoseli, mochete, covoare, tapiterii scaune.
  • Spalam geamuri, luminatoare si alte spatii vitrate.
  • Curatam reclame luminoase.
  • Curatam corpuri de iluminat.

Serviciile profesionale de curatenie pentru restaurante, hoteluri sau baruri se presteaza la intervale prestabilite. Ele presupun tehnici si tehnologii avansate de curatare.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.