Curatare, spalare covoare, tapiterii

Spalare covoare, mochete, tapiterii si pardoseli

Prin serviciul de spalare covoare, va asigurati ca sunteti intampinat de o casa primitoare si curata. Poate cel mai vizibil lucru când intri intr-o camera este mocheta sau covorul. Noi avem solutia pentru o mocheta ca noua. Echipa noastra foloseste cele mai performante si eficiente tehnici de curatare. Utilizam substante si utilaje pentru curatarea in profunzime a mochetei sau covorului dumneavoastra.

Studiile de specialitate au demonstrat ca mochetele si covoarele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana si spalate in profunzime cel putin o data la 4 luni.

Specialistii nostrii in curatare covoare si curatare mochete indeparteaza petele, praful, firele de par adunate in mocheta. Toate acestea fara sa deterioreze in vreun fel tesatura sau culorile. Nu va irositi timpul si banii inutil. House Keeping prin serviciile de curatare covoare si curatare mochete este aici pentru dumneavoastra.

Aceste servicii sunt disponibile atat persoanelor fizice cat si companiilor.

Serviciul de curatare pardoseli

Murdaria care se aduna in porii pardoselii este foarte greu de indepartat. Cu atat mai mult daca vorbim de un spatiu mare, intens circulat. Acest lucru nu este o problema pentru expertii in curatenie House Keeping. Curatam absolut orice fel de suprafata: parchet, marmura, piatra, gresie, ardezie, calcar, faianta din bai, bucatarii, foaiere, intrari, holuri. Cu serviciul de curatare a pardoselii va veti bucura de calitatea superioara a produselor folosite. In plus, aveti posibilitatea de a-l adapta nevoilor dumneavostra (diferite tipuri de abonamente de curatenie).

Servicii de curatare parchet, curatare marmura, curatare piatra

De asemenea, House Keeping se ocupa si de lustruirea pardoselilor precum parchetul, marmura, gresia sau linoleumul. Tuturor suprafetelor, le redam luciul la care visati. Firma noastra ofera un serviciu professional de curatare a covoarelor, mochetei si a pardoselii atat pentru companiile mari cat si pentru persoanele fizice.

Este un fapt dovedit ca peste 75% din murdaria existenta intr-o camera se acumuleaza in pardoseala, mocheta si covoare. Aducem pe incaltaminte praf, microbi, murdarie care sunt cu atat mai greu de indepartat cu cat zona este mai circulata. De aceea curatenia pardoselii, a mochetei si a covoarelor trebuie sa fie primordiala pentru dumneavoastra.