Echipa HouseKeeping a inceput o ampla campanie de dezinfectie CoronaVirus

Am creat o formula speciala pentru dezinfectie CoronaVirus, pe care o folosim in toate locatiile la care ne deplasam.
Am inceput cu o dezinsectie si dezinfectie a aeroportului din Tautii Magheraus, deoarece este un loc prin care persoane infectate pot raspandi COVID-19
Peste tot auzim ca se discuta despre virusul care a pus in alerta toata planeta. Dezinsectia facuta corect distruge pe langa daunatori si virusii care atenteaza la viata noastra.

Aeroportul care deserveste orasul Baia Mare a primit vizita echipei HouseKeeping.
Testarea eficientei de dezinfectare a agentilor de dezinfectare chimica si antiseptici o facem prin metoda suspensiei. Pulverizarea solutiei o facem tot prin metoda suspensiei.

Exemple de virusi care provoaca infectie umana sunt de doua tipuri: virusi fara invelis (adenovirus, astrovirus) si virusi cu invelis. Coronavirusul face parte din familia virusilor cu invelis, iar solutia noastra de dezinfectie combate cu succes si acest tip de virus.

Va reamintim si noi cateva informatii despre COVID-19

Noul coronavirus supraviețuiește până la 3 ore in aer. Dupa ce o persoana contaminata stranuta sau tuseste, COVID-19 se poate transmite de la o distanta de 4.5 metri. Acest virus rezistă pe diferite suprafete intre 2 si 3 zile.

Coronavirusul ramane activ pe suprafete o perioada indelungata. Pe carton, rezista pana la 24 de ore, iar pe plastic si otel pana la doua sau trei zile.

Testele facute in laborator ar putea sa nu reflecte 100% realitatea, dar este un mic pas pentru a intelege cat de „agresiv” este virusul. Totodata, e un bun mod prin care va punem la cunostinta posibilitatile de raspandire a bolii.

Echipa HouseKeeping din Baia Mare este disponibila pentru operatiuni de dezinfectie. Incercam sa onoram toate cererile, avand in vedere numarul mare de solicitari pe care il avem in aceasta perioada.

Pentru alte detalii sau programari, apelati cu incredere serviciile de dezinsectie si dezinfectie ale firmei House Keeping Baia Mare.