servicii de dezinsectie Baia Mare, dezinfectie si deratizare

House Keeping ofera servicii dezinsectie Baia Mare, sigure si de incredere.

Vom elabora un program care include servicii dezinsectie Baia Mare. Fiecare caz este analizat astfel incat interventia sa se potriveasca exact cu ce aveti nevoie. Bazam aceste servicii dezinsectie pe o inspectie amanuntita a locatiei cu probleme. Nu aveti decat sa stati deoparte si sa va relaxati, avand siguranta ca familia si proprietatea dvs. sunt protejate.
House Keeping pune foarte mare accent pe utilizarea de aparatura și substante de calitate precum și pe angajarea unui personal amabil, de încredere, descurcăreț și cu cea mai bună instruire din domeniu.

 • asigură combaterea și punerea sub control strict a capacității de amplificare a infestarilor cu purici, muste, tantari, gandaci, molii de tesatura, daunatorilor comuni de depozit și de carantina, soareci, sobolani.
 • tratare mucegai, ciuperci, virusi, bacterii.
 • servicii de combatere a bolilor și daunatorilor din culturile agricole din spatii protejate, culturi de camp, spatii verzi, etc.
 • consultanta și produse pentru ignifugarea și tratarea materialului lemnos și a structurilor din lemn (grinzi, capriori, lambriuri, sarpante)

Personalul care se ocupă de operatiile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare a absolvit un curs de formare profesională de la un furnizor de formare profesională a adulților. Personalul House Keeping este autorizat în acest sens conform legislatiei în vigoare la data începerii activităților de dezinsectie, dezinfectie și deratizare. În vederea conformării cu standardele în continuă evoluție, diplomele sunt valabile 3 ani, dupa care se va efectua o nouă evaluare a personalului.

DEZINSECTIE

Oferim servicii dezinsectie Baia Mare, care vă scapă de capuse, plosnite, furnici, purici, omizi, viespi, paianjeni, tantari sau muste. Alte insecte daunatoare care sunt eliminate prin servicii dezinsectie Baia Mare sunt gandaci de bucatarie, gandaci de tutun, molii, musca de casa, musca de grajd, insecte produse alimentare sau insecte produse agricole si din hambare.

Totodată, serviciul de dezinsectie larve de musca, larve, carie de lemn sau albine este foarte util pentru a elimina problemele spațiului dumneavoastră.

Dezinsectia este procedeul de distrugere cu ajutorul unor substante insecticide a insectelor daunatoare si parazite (transmițătoare de boli).

Tratamente contra gandacilor și a altor insecte.

Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida – consta în utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica în stare pulverizata, în strat grosier, sub forma de aerosoli. Tratamentul se efectueaza în două etape la interval de 14-21 zile.

Serviciul acesta este obligatoriu din 3 în 3 luni și se aplică la scoli, gradinite, spitale, crese, institutii publice sau restaurante.

DEZINFECTIE

Acest serviciu este unul de baza, deoarece este foarte important sa se faca dezinfectie la scoli, gradinite, spitale, crese, institutii publice sau restaurante.

In urma experientei acumulate in domeniu de societatea noastra si conform normelor sanitare in vigoare, recomandam ca dezinfectia sa se efectueze urmarind o serie de pasi importanti in neutralizarea agentilor patogeni.

 • Etapa I – Neutralizare totala a incaperilor, realizata prin nebulizare
 • Etapa II – Curatenia incaperilor (se spala grosier)
 • Etapa III – Dezinfectia prin nebulizare.

După fiecare dezinfectie (recomandabil a doua zi), se recolteaza probe pentru laborator în vederea stabilirii gradului de infestare și a nivelului de actiune a substantei dezinfectante. Pentru suprafetele ți spatiile interioare ți exterioare recomandăm folosirea produsului în concentratie de 1%.

Poate fi dezinfectie profilactica sau curativa.

DERATIZARE

O atenție specială trebuie acordată perioadei de reproducere, deși în mediul urban acțiunea de combatere a șobolanilor poate avea loc în orice sezon.
Serviciul de deratizare este util pentru sobolan negru de oras, sobolan comun sau soareci de casa

Aplicare:

a) Deratizare în mediul urban – rezidential și industrial:

 • în interiorul galeriilor și în jurul locurilor unde sunt cuiburile
 • la colțurile și de-a lungul pereților
 • de-a lungul cailor de circulație a rozatoarelor sau chiar în zonele unde se depozitează alimente.

b) Deratizare în câmp:

 • când se plasează momelile în câmp, trebuie luate în considerare diferite aspecte legate de comportamentul rozatoarelor (gradul de raspândire, modul de hrănire).

Modul de aplicare al deratizării poate fi cu metode mecanice sau chimice.

Felul acestui serviciu poate fi deratizare profilactică sau deratizare de combatere.

Pentru alte servicii, puteți da clic pe linkurile corespunzătoare: curatenie la firme, curatenie la domiciliu

servicii de dezinsctie Baia Mare, dezinfectie si deratizare