Daca oboseala de la serviciu devine din ce in ce mai apasatoare daca doresti sa petreci mai mult timp cu familia, atunci apeleaza la serviciile de curatenie la domiciliu. Ai din ce in ce mai putin timp dar totusi curatenia ti se pare foarte importanta pentru familia ta? Prin serviciile noastre de curatenie la domiciliu facem tot ce este necesar pentru a reda confortul casei dumneavoastra.

Fie ca locuiti la bloc, fie ca locuiti intr-o casa, echipa noastra va aduce locuinta la un maxim de igienizare si curatenie. Timpul castigat il puteti petrece impreuna cu cei dragi intr-un mod placut.

Servicii de curatenie la domiciliu tip abonament

Va oferim servicii de curatenie exact atunci cand aveti nevoie si asa cum va doriti, 24 din 24 de ore. Toate serviciile noastre sunt de calitate, echipa noastra fiind formata din profesionisti. Serviciile de curatenie oferite de House Keeping sunt complete iar echipamentele si metodele folosite sunt cele mai bune de pe piata.

Curatarea suprafetelor pardoseli de orice tip

Este usor sa iti mentii pardoselile si suprafetele placate cu gresie si faianta in perfecta stare. Pur si simplu lasa treaba pe mana noastra. Lasa-ti peretii si podelele sa iasa in evidenta prin curatenie si nu prin faptul ca sunt imbibate de pete de grasime sau sapun. Lasa-i pe specialistii nostri sa iti arate ce inseamna de fapt curatenia la domiciliu.

Curatarea covoarelor

Nimic nu se compara cu senzatia unui covor moale si curat sub piciorele tale. Covorul ofera camerei o nota de caldura si comfort. De aceea poti avea incredere ca vom acorda o atentie sporita in curatarea covoarelor tale, expertii nostri vor indeparta toate petele, fie ele pete produse de animale, pete de mancare sau datorate circulatiei intense pe o anumita zona a covorului redandu-i moliciunea si stralucirea de la inceput.

Apeleaza la serviciile House Keeping si o sa iti aratam cum poate sa devina curatenia la domiciliu un serviciu de care nu te poti lipsi. Cine nu si-ar dori o casa stralucind de curatenie fara cel mai mic efort?

Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate.