intretinere spatii verzi Baia Mare

Intretinere spatii verzi Baia Mare

Intretinere spatii verzi Baia Mare este unul dintre serviciile oferite de firma House Keeping. Gazonul are nevoie de ingrijire continua, iar noi efectuam urmatoarele operatiuni:

  • irigare gazon
  • tundere gazon
  • fertilizare gazon
  • ierbicidare totala sau selectiva

Cea mai importanta operatiune pentru intretinere gazon este tunderea ierbii. Aceasta actiune are ca rezultat o iarba nmai deasa. In plus, pe langa indesirea stratului vegetal, tunderea duce la extinderea pe orizontala a ierbii. Daca gazonul nu se tunde in timp util, iarba va creste in inaltime. Ulterior, iarba se va ingalbeni si va capata un aspect inestetic.
In cazul in care aveti insecte care v-au invadat iarba sau pur si simplu doriti sa aveti o curte curata si ingrijita, House Keeping are solutia. Serviciul dezinsectie curte vine in sprijinul dumneavoastra prin solutii de eliminare a daunatorilor. Dati clic aici pentru si mai multe informatii despre dezinsectie. Apelati cu incredere la toate serviciile HouseKeeping, pentru a face cunostinta cu profesionisti in domeniul curateniei.

Actiunea de fertilizare gazon presupune ca o data pe luna iarba sa fie tratata cu un ingrasamant complex. De asemenea, poate fi tratata si cu azotat de amoniu.
House Keeping, servicii de intretinere spatii verzi are grija de gazonul dumneavoastra.

Daca doriti o solutie rapida pentru gazonare, exista varianta de rulouri de gazon. Iar daca doriti insamantare teren, House Keeping se poate ocupa si de aceasta operatiune.

Peisagistica

Arta peisagistica transforma orice gradina intr-un paradis verde. Societatea noastra va ofera amenajari rapide de gradini ultra-moderne. Rezultatele sunt intotdeauna pe masura asteptarilor.

Noi suntem House Keeping – servicii de peisagistica Baia Mare si executam amenajari de gradini. Totodata realizam urmatoarele operatiuni:

  • Gazonam cu seminte de iarba sau rulouri gazon.
  • Plantam arbori de talie mijlocie si mare.
  • Plantam arbusti foiosi si rasinosi.
  • Tundem garduri, toaletam copaci si pomi fructiferi.
  • Plantam plante ornamentale si flori.
  • Executam mini lacuri, fantani arteziene sau cascade.

Toate eforturile noastre sunt concentrate catre indeplinirea dorintei de transformare a curtii dumneavoastra, in gradina mult visata.

Pentru intretinerea tuturor plantelor si a arborilor, ne ocupam de tuns iarba, garduri vii, toaletat copaci si pomi fructiferi.

In functie de suprafata plantata, suntem pregatiti sa montam sisteme de irigatii si sa asiguram fertilizarea optima a solului. Nu in ultimul rand, va lasam cu o gradina aspectuoasa si curata, prin debarasare resturi vegetale.