Curatenie locuinte private

Oferim servicii de curatenie in locuinte private

Prin servicii de curatenie in locuinte private, te ajutam sa ai un spatiu locativ curat si estetic.
Oboseala de la serviciu devine din ce in ce mai apasatoare? Daca doresti sa petreci mai mult timp cu familia, atunci apeleaza la serviciile de curatenie la domiciliu. Ai din ce in ce mai putin timp dar totusi curatenia este foarte importanta pentru familia ta? Prin serviciile noastre de curatenie la domiciliu facem tot ce este necesar pentru a reda confortul casei dumneavoastra.

Fie ca locuiti la bloc, fie ca locuiti intr-o casa, echipa noastra va aduce locuinta la un maxim de igienizare si curatenie. Timpul castigat il puteti petrece impreuna cu cei dragi intr-un mod placut.

Servicii de curatenie la domiciliu tip abonament

Va oferim servicii de curatenie in locuinte private exact atunci cand aveti nevoie si asa cum va doriti, 24 de ore din 24. Toate serviciile noastre sunt de calitate deoarece echipa noastra este formata din profesionisti. Serviciile de curatenie oferite de House Keeping sunt complete iar echipamentele si metodele folosite sunt cele mai bune de pe piata.

Curatarea suprafetelor pardoseli de orice tip

Este usor sa iti mentii pardoselile si suprafetele placate cu gresie si faianta in perfecta stare. Pur si simplu lasa treaba pe mana noastra. Lasa-ti peretii si podelele sa iasa in evidenta prin curatenie. Nu mai accepta faptul ca sunt imbibate de pete de grasime sau sapun. Lasa-i pe specialistii nostri sa iti arate ce inseamna de fapt curatenia la domiciliu.

Curatarea covoarelor

Nimic nu se compara cu senzatia unui covor moale si curat sub piciorele tale. Covorul ofera camerei o nota de caldura si comfort. De aceea poti avea incredere ca vom acorda o atentie sporita in curatarea covoarelor tale. Expertii nostri vor indeparta toate petele. Fie ca sunt pete produse de animale, pete de mancare sau datorate circulatiei intense pe o anumita zona a covorului. Noi ii redam moliciunea si stralucirea pe care o avea cand l-ai cumparat.

Apeleaza cu incredere la serviciile House Keeping. O sa iti aratam cum poate sa devina curatenia la domiciliu un serviciu de care nu te poti lipsi. Cine nu si-ar dori o casa stralucind de curatenie fara cel mai mic efort?

Personalizarea gamei de servicii de curatenie  in locuinte private poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat. In functie de aceasta, se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie. In acest fel, incaperile tale vor fi mereu curate.