HOUSE KEEPING este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie.

Firma se remarcă prin profesionalism si adaptabilitate, prin dorinta de a reusi sa raspunda tuturor cerintelor venite de la clienti. Alte atuuri ale noastre sunt promptitudine, incredere, seriozitate si solutii eficiente. Lucram cu echipamente profesionale și detergenți ecologici specifici fiecărei suprafețe în parte. În cazul în care firma dumneavoastră are personal de întreținere a curățeniei, acesta poate fi preluat prin transfer de către firma noastră. Firma de curatenie House Keeping Baia Mare vă poate aproviziona contra cost cu materiale consumabile ca dispensere de săpun sau dispensere hârtie.Va mai putem furniza dispensere șervețele, hârtie igienică, săpun lichid, șervețele de hârtie, prosoape de hârtie si odorizante de camera. Aducem la comanda orice alt produs de curatenie de care aveti nevoie.

Societatea noastră detine certificat ISO 9001/2008 – Managementul Calitatii și 14001/2004 – Managementul de Mediu.

HOUSE KEEPING va ofera servicii profesionale de:

– Curatenie sedii firme, birouri, instituții, bănci, showroom-uri, hale industriale, cabinete medicale

– Curatenie în locuințe private

– Curatenie în locații HoReCa

– Curatenie post-constructor

– Spalat fatade din sticla, geamuri, geamuri la inaltime cu echipe de alpinisti utilitari

– Spalat mochete, covoare, tapiterii

– Intretinere curatenie imobile

– Intretinere spatii verzi si amenajări peisagistice

– Dezinsectie, dezinfectie deratizare.

Care sunt avantajele externalizării serviciilor de curățenie ale companiilor !

Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat. In functie de aceasta se stabilește intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, asftel incat incaperile sa fie mereu curate.

Oferim servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Năsăud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.