Curatenia este foarte importanta atunci cand vine vorba de hoteluri, restaurante, baruri sau cafenele. Pentru a-si mentine clientii si pentru a castiga clienti noi, in orce restaurant serviciile trebuie sa fie impecabile si totul sa straluceasca de curatenie.

Pentru a va veni in ajutor firma noastra va ofera cele mai bune servicii de curatenie restaurante. Daca nu dispuneti de personal calificat in acest domeniu si va doriti servicii de curatenie profesionala, va invitam sa ne contactati si ne vom ocupa de curatenia hotelului, restaurantului sau a cafenelei dvs. in cel mai scurt timp.

Experienta ne face sa intelegem rapiditatea de care aveti nevoie pentru a curata locul cat de repede posibil, in orice zi a saptamanii, mai ales dupa evenimente precum petrecerile sau conferintele.

Lista noastra de servicii:

– Curatare si dezinfectare salon cu solutii aprobate conform

standardelor HACCP;

– Curatare si dezinfectare bucatarie si toalete;

– Curatare pardoseli, mochete, covoare, tapiterii scaune;

– Spalarea geamurilor, luminatoarelor si altor spatii vitrate;

– Curatarea reclamelor luminoase;

– Curatarea corpurilor de iluminat,

Serviciile profesionale de curatenie pentru restaurante, hoteluri sau baruri se presteaza la intervale prestabilite si presupun tehnici si tehnologii avansate de curatare.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.