Peisagistica si intretinere spatii verzi pe timp de vara in Baia Mare

Echipa House Keeping a avut mult de lucru saptamana care a trecut. Ne-am deplasat intr-o zona plina de verdeata, ce avea nevoie de atentie. Vremea buna ne-a permis sa realizam toate lucrarile necesare. Oamenii lucreaza mai bine cand au la dispozitie utilaje profesionale, iar rezultatul muncii lor este pe masura.

Am realizat cate poze pentru a surprinde echipa noastra in actiune.

House Keeping este solutia problemei tale deoarece noi ne ocupam de tot ce tine de peisagistica si intretinere spatii verzi din gradina ta. Implicarea noastra aduce rezultatele cele mai bune, iar echipamentele de top ne ajuta sa oferim cea mai buna calitate.

Tuns gazon, intretinere gard viu, curatat vegetatie uscata

House Keeping este o companie care ofera servicii de peisagistica pentru toate tipurile de spatii. Fie ca ai o gradina mai mica, sau una vasta, noi lucram cu aceasi atentie si determinare. Printre actiunile pe care le facem se numara tuns gazon, intretinere gard viu, toaletat pomi fructiferi si curatat vegetatie uscata. In cazul amenajarii de gradini, ne ocupam cu plantat iarba si pomi ornamentali, instalam rulouri de gazon si plante decorative.

Daca doriti o gradina verde si aranjata, contactati cu incredere firma House Keeping din Baia Mare.