Curatare canapele – un serviciu necesar si periodic

Vara este anotimpul cel mai bun pentru a beneficia de serviciul de curatare canapele. De obicei, in perioada calduroasa ne relaxam mai mult si lasam regulile mai lejere. Daca mancatul la masa nu mai este printre regulile respectate, pot aparea mici probleme estetice. Mancatul pe canapea, la televizor duce la aparitia petelor. Daca mai aveti si copii mici, este aproape sigur ca intr-un fel sau altul vi se va murdari canapeaua.

Acesta este momentul in care intra in scena House Keeping din Baia Mare. Ei au un aspirator dedicat indepartarii murdariei si a petelor de pe suprafete dificile. Totodata, folosesc solutii profesionale de curatare, pe care nu le gasiti in magazine. Daca mai punem la socoteala si o echipa atenta si priceputa, rezultatul nu poate fi decat unul extraordinar.

In plus, toata casa va mirosi a parfum pentru o lunga perioada de timp, de la noua dumneavoastra canapea.
Serviciul de curatare canapele de la House Keeping este ideal pentru a reinoi aspectul camerei voastre. Daca vreti, puteti avea o canapea curata ca in ziua in care ati cumparat-o. Programarea se face rapid, astfel ca in maxim doua zile, o echipa House Keeping va suna la usa. In functie de marimea canapelei si de materialul din care e confectionata, spalarea ei poate dura pana la doua ore. Pe langa ca va straluci ca noua, sofaua va fi parfumata ca si cum ati fi scos-o din masina de spalat.

Pentru alte detalii sau programare, apelati cu incredere la House Keeping Baia Mare.