Intretinere spatii verzi Baia Mare este serviciul cel mai cautat dupa o iarna lunga.

HouseKeeping demareaza serviciul de intretinere spatii verzi Baia Mare. Dupa iarna friguroasa si plina de zapada, iata ca natura reinvie si ultimele petice de zapada se topesc. Este momentul sa va ganditi la gradina dumneavoastra, si la lucrarile care trebuie sa le faceti acum, primavara.

Expertii HouseKeeping in intretinere spatii verzi si peisagistica sunt gata sa va sustina in acest demers. Cu o vasta experienta in gazonare si plantare arbori si arbusti ornamentali, suntem determinati sa inverzim curtea dumneavoastra.

Pe langa semanat iarba si curatat vegetatia uscata, acesta este momentul cel mai propice sa plantam pomi fructiferi si flori. Aici va puteti alege dintr-o mare varietate de pomi, in functie de fructele pe care vreti sa le aveti in curte. De asemenea, florile sunt intr-o multitudine de culori forme si miresme, iar House Keeping va poate ajuta sa faceti alegerile inspirate. Cand vine vorba de alergii la polen, suntem foarte atenti cu clientii nostri si alegerile pe care le facem.

Pe langa pomii fructiferi, va putem ajuta cu plantatul de tufe de zmeura, capsuni sau chiar rasaduri. Nu exista satisfactie mai mare, ca momentul cand culegeti rosii sau ardei din gradina proprie.

Orice ati dori sa plantati, prin serviciul de intretinere spatii verzi Baia Mare, firma HouseKeeping va sustine. Suntem la un telefon distanta: 0722.321.693. Sunati-ne pentru a programa o intalnire.