House Keeping ofera echipamente protectia muncii

Ca si echipamente protectia muncii, avem in dotare de la masti simple pana la costume chimice performante. De la filtre la aparate autonome de respirat, oferim o mare gama de produse pentru protejarea vietii (protectia muncii).

Acestea includ masti si filtre pentru purificarea aerului si echipamente de salvare cu filtre aer comprimat. Avem si rezervoare de oxigen, pentru situatii de urgenta si pentru munca in conditii periculoase. Aceste echipamente pentru protectia muncii se folosesc oriunde respiratia poate fi afectata accidental.

Putem sa va aducem o larga gama de aparate de respirat, pentru pompieri sau de uz industrial. Daca lucrati in conditii dificile, pentru a asigura respiratia corecta, avem aparate autonome, cu circuit inchis sau cu furtune de aductiune.
Pentru conditii periculoase de munca oferim costume de protectie a corpului. Ele sunt utile pentru pompieri, pentru lucrul in industria chimica, petrochimica, protectie civila, scafandrerie etc.

Oferim o gama completa de imbracaminte de protectie si lucru personalizata, destinata locurilor de munca cu atmosfera normala de lucru. Costumele sunt rezistente, pentru solicitari marite de uzura sau pentru mediile cu agenti fizico-chimici nocivi.Totodata se pot folosi in atmosfera potential exploziva si pericol de incendiu sau cu temperaturi scazute (veste termoizolante, costume termoizolante etc. )
Speram sa venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii prompte si produse de calitate. incercam totodata sa gasim impreuna solutiile optime atat de necesare protectiei individuale.

Casti, cizme, manusi si costume chimice izolante, costume antitermice performante, cu aparate de respirat autonom sau cuplate la reteaua de aer comprimat va sunt oferite in conditii de calitate si fiabilitate deosebita.
Pentru toate acestea, se pot livra echipamente speciale de comunicatie si monitorizare. Va mai putem dota cu echipamente de control si alarmare, echipamente de testare toate pentru aceeasi misiune.