Prin externalizare servicii de curatenie si cedarea problemelor activitatilor specifice firmei noastre, veti castiga un partener valoros.

Datorita procesului de externalizare servicii de curatenie, House Keeping poate garanta efectuarea acestor servicii la parametri optimi, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de multiple avantaje.

– Aveti toate cheltuielile sub control; primiti lunar o factura cu o valoare fixa,
ce va ajuta la planificarea bugetului firmei dumneavoastra.

– Toate problemele legate de personal cad in sarcina noastra: angajari,
organizare, salarii, impozite, supraveghere, inlocuire in caz de boala
sau concediu etc.

– Veti profita de toate avantajele unei dotari profesionale, fara a mai fi
preocupati de investitii in ustensile. House Keeping aduce echipamente si utilaje profesionale pentru curatenie, iar intretinerea, repararea si inlocuirea lor nu va afecteaza.

– Nu va mai intereseaza achizitia si stocarea consumabilelor (detergenti,
dezinfectanti, saci de gunoi etc), precum si controlul asupra utilizarii
eficiente a acestora.

– Veti avea acces la servicii speciale ce nu pot fi executate decat de
profesionisti. E vorba de spalarea mochetei, polisharea linoleumului, a gresiei
marmurei, spalarea fatadelor si geamurilor exterioare etc.

– Prin curatenia de intretinere zilnica se va conserva mult mai bine investitia
pe care ati facut-o in birouri, hale de productie, spatii de vanzare etc.
Prin aspirarea zilnica a mochetei, spalarea linoleumului si a celorlalte
suprafete dure se indeparteaza particulele de praf si nisip. Aceste elemente actioneazaca o hartie abraziva asupra tuturor suprafetelor, deteriorandu-le.

Externalizare servicii intretinere spatii verzi

– Prin serviciile de intretinere  spatii verzi, intretinere plante, faceti o economie de timp si de costuri pentru societatea dumneavoastra. Serviciile de dezinsectie si deratizare, de ridicare a gunoiului menajer si a deseurilor, de livrare de consumabile, House Keeping ofera o gama larga de operatiuni care, in mod normal, se asigura de mai multi furnizori.

– Pentru fiecare obiectiv in parte, House Keeping desemneaza un responsabil, care supravegheaza si monitorizeaza curatenia. Astfel, ne asiguram ca va oferim cele mai calitative servicii si ca mentinem curatenia la un standard ridicat. Orice nemultumire sau dorinta din partea dvs. pot fi discutate cu acesta.

De asemenea, putem prelua personalul de serviciu existent in societatea dumneavoastra, cu tot ceea ce presupune acest lucru: salarii, impozite, asigurari, concedii, dumneavoastra dispunand astfel de mai mult timp pentru urmarirea scopului central al activitatii firmei.