Dispunem de alpinisti utilitari care va vor ajuta sa aveti fatada stralucitoare. In multe cazuri, fatada creeaza aspectul intregii cladiri. House Keeping detine o echipa de alpinisti utilitari cu experienta, pregatiti pentru orice solicitare.

Alpinisti utilitari curatenie cladire birouri

Echipa noastra de alpinisti utilitari este gata sa redea imaginea cladirii indiferent de cat de mare va fi efortul depus de noi. Ne ocupam de curatenia spatiilor vitrate pentru orice cladiri indiferent de inaltime.

Alpinisti utilitari – curatenie industriala

Exteriorul unei cladiri este atat de important incat poate chiar dezvalui valoarea unei companii. Echipa noastra de alpinisti utilitari va ofera serviciile sale de curatenie pentru obtinerea acestui aspect profesional.

Oferim servici de curatenie fatade cu alpinisti utilitari profesionisti

Serviciile de curatenie fatade sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. House Keeping se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor de curatenie fatade si de identificare de noi servicii in functie de necesitatile dumneavoastra.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.