Curatenie industriala si post-constructor sunt alte servicii prestate de House Keeping Baia Mare.

Acestea includ in mare parte curatenia halelor industriale dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, mult mai solicitanta. Pentru curatenia industriala este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte. De asemenea, datorita noua nu mai trebuie sa va faceti griji pentru curatenia dupa constructor. Acesta este cel mai dificil tip de curatenie, dar nu este indeajuns de dificil incat sa ne creeze dificultati. Echipa noastra isi asuma responsabilitatea si se straduieste sa va ofere cea mai inalta calitate a acestui serviciu.

Toti clientii nostrii au fost incantati de efortul depus si de rezultatele obtinute. La finalizarea lucrului, in ciuda cantitatii de munca, clientii au apreciat aspectul final al spatiului curatat.

Serviciile de curatenie industriala sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. House Keeping se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor de curatenie industriala actuale. Suntem in permanenta deschisi in identificarea de noi servicii, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Dorim ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile de curatenie dupa constructor. De aceea, angajatii nostri sunt din ce in ce mai buni cu fiecare lucrare finalizata. Dupa plecarea constructorului ramane curatenia de finisare a noului spatiu. Aici noi suntem specialisti.

Serviciile de curatenie dupa constructor sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate.

Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat. In functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, astfel incat incaperile sa fie mereu curate.

Daca aveti o firma si doriti sa aveti mereu curat biroul, cabinetul sau spatiul in care va desfasurati activitatea, vedeti aici servicii de curatenie la firme
Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.