Lunar firma noastră prestează servicii profesionale de curățenie în peste 140 de locații.

Am ales sa lucram cu aceasta societate datorita disponibilitatii, flexibilitatii si calitatii deosebite a serviciilor prestate. Totodata, echipa SC House keeping Clean Serv SRL din Baia Mare, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intotdeauna intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de serviciile de curatenie.

Gabriela Leaua
Metro Cash and Carry Baia Mare

Recomandare Metro

Începând cu anul 2003, SC ASIROM, sucursala Maramureș are contract de colaborare pentru serviciile de curățenie cu firma House Keeping.
În această perioada am fost deosebit de mulțumiți de activitatea prestată, cu profesionalism și competență.

Florina Muntean
Director

Recomandare SC Asirom

Colaborăm cu această firma începând cu aprilie 200 pe partea de servicii de curățenie și continuă și în prezent. Putem confirma satisfacția noastră ca beneficiar al serviciilor de curățenie primite. Am ales să lucrăm cu această societate datorită disponibilității, flexibilității și calității deosebite a serviciilor prestate

Recomandare Banca Italo Romena

Angajații firmei dau dovadă de seriozitate, corectitudine și profesionalism.
Recomandăm SC HOUSE KEEPING CLEAN SERV SRL ca fiind un furnizor de servicii de curățenie profesionist, responsabil și de încredere.

Recomandare Banca Transilvania

Autoritatea de Sănătate Publică Maramureș, dorește să-și exprime aprecierea față de colaborarea cu societatea HOUSE KEEPING. Colaborarea noastră cu această firmă a început în anul 2009 pe partea de servicii de curățenie și continua și în prezent.
Putem confirma satisfacția noastră ca beneficiar al serviciilor de curățenie primite.
Am ales să lucraăm cu această societate datorită disponibilitații, flexibilității
și calității deosebite a serviciilor prestate.

Recomandare DSP

Recomand compania HOUSE KEEPING CLEAN ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa, și apreciez serviciile sale de calitate și flexibiliatea soluțiilor oferite, care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.

Sorina Pintea
Manager

Recomandare Spital de Urgență

HOUSE KEEPING CLEAN SRL se remarcă prin calitatea serviciilor oferite, prin calitatea soluțiilor și a materialelor de curățenie folosite, precum și prin personalul care impresionează prin seriozitate, punctualitate și profesionalism.
Prin urmare, recomandăm serviciile acestei societăți tuturor celor care sunt în căutarea unui partener de încredere în acest domeniu

Pop Lucica
Director executiv

Recomandare Casa de Pensii

Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea companiei noastre Weidmueller Interface Romania SRL, cu compania House Keeping SRL. … Recomandam aceasta societate si apreciem serviciile sale, precum si flexibilitatea solutiilor oferite, care o adiferentiaza clar pe piata.

Angela Sandor
Director general

Recomandare Weidmueller

House Keeping Clean furnizează servicii de curățenie Grupului Baia Mare din cadrul BRD- Groupe Societe Generale S.A. pentru 56 de locații situate în județele Sălaj, Satu Mare și Maramureș. Noi recomandam această firmă ca fiind un furnizor de servicii de curățenie responsabil, profesionist și de încredere

Cristian Buzatu
Director Administrativ BRD

Recomandare BRD

În urma colaborării pe partea de servicii cu firma House Keeping, putem afirma că și-au onorat sarcinile contractuale cu multă responsabilitate și profesionalism.

Mihaela Remeș
Director Alpha Bank

Recomandare Alpha Bank

Recomandăm societatea House Keeping Clean Serv SRL, ca fiind un colaborator profesionist și de încredere putem afirma că și-au onorat sarcinile contractuale cu multă responsabilitate și profesionalism, respectându-și obligațiile contractuale.

Delia Țârlea
Director coordonator

Recomandare ITM

Compania HOUSE KEEPING CLEAN ne furnizează servicii de curățenie din anul 2010.
In această perioadă, HOUSE KEEPING CLEAN a dovedit multă seriozitate și
promptitudine în satisfacerea cerintelor, adaptandu-și programul în funcție de necesitățile noastre
și răspunzând tuturor solicitărilor făcute.

Recomandare Allianz

Am ales să lucrăm cu această societate datorită disponibilității, flexibilității și calității deosebite a serviciilor prestate.
Totodată, echipa HOUSE KEEPING, prin profesionalismul angajaților săi, a oferit întotdeauna întreg sprijinul în alegerea celor ma bune soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de curățenie.

Sergiu Petric
Director general

Recomandare Euromedica

Am apreciat în mod deosebit disponibilitatea, flexibilitatea și calitatatea deosebită a serviciilor prestate. Totodată, echipa HOUSE KEEPING; prin profesionalismul angajaților săi, a oferit întotdeauna întreg sprijinul în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de curățenie.

Stegeran Alin-Mircea
Administrator

Recomandare HAGERO

Serviciile oferite de societatea SC House Keeping SRL, sunt din punct de vedere calitativ foarte bune, efectuate cu o promptitudine certa si personalul de asemenea foarte consecvent, inscriindu-se in cerintele de eficienta stipulate in contract. HOUSE KEEPING este foarte competitiva pe piata serviciilor de curatenie si DDD.

Danut Crisan
Director executiv

Recomandare DSV