House Keeping se ocupa si de curatenie industriala. Aceasta include in mare parte curatenia halelor industriale dar nu numai. Dispunem de echipamentul necesar acestui tip de curatenie, pentru care este nevoie de mult mai multa munca spre deosebire de celelalte. De asemenea datorita noua nu mai trebuie sa va faceti griji pentru curatenia dupa constructor. Acesta este cel mai dificil tip de curatenie, dar nu este indeajuns de dificil incat sa ne creeze dificultati. Echipa noastra isi asuma responsabilitatea si se straduieste sa va ofere tot ce se poate mai bun.

Toti clientii nostrii au fost incantati de efortul depus si de rezultatele obtinute la finalizarea lucrului, in ciuda cantitatii de munca. Serviciile de curatenie industriala sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. House Keeping se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor de curatenie industriala actuale si de identificare de noi servicii in functie de necesitatile dumneavoastra.

Dorim ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile de curatenie dupa constructor, iar de aceea angajatii nostri sunt din ce in ce mai buni cu fiecare lucrare finalizata. Dupa plecarea constructorului ramane curatenia de finisare a noului spatiu. Aici noi suntem specialisti.

Serviciile de curatenie dupa constructor sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate. House Keeping se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor actuale si de identificare de noi servicii in functie de necesitatile dumneavoastra.

Personalizarea gamei de servicii de curatenie poate fi facuta in functie de traficul din incintele de curatat, in functie de aceasta se stabileste intervalul optim la care este nevoie de servicii de curatenie, astfel incat incaperile sa fie mereu curate.

Efectuam servicii profesionale de curatenie in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Alba, Timis, Caransebes, Arad si Bihor.