Mentenanta cladiri inseamna totalitatea activitatilor tehnice si organizatorice intreprinse cu scopul de a intretine un spatiu

HouseKeeping prin serviciul de mentenanta cladiri, mentine sau restabileste buna functionare a unui spatiu interior sau exterior.

Totodata, serviciul de mentenanta cladiri are ca scop buna functionare a instalatiilor cladirii prin intretinere atenta. Aceste actiuni duc la marirea fiabilitatii si a performantelor cladirii si la un confort sporit.

Avantajele pe care acest serviciu le ofera sunt atat legate de reducerea costurilor cu intretinerea, prin si prevenirea unor probleme. Aceste probleme pot fi diverse, dar mentinerea in parametrii optimi a instalatiilor reduce riscul aparitiei lor. Reusim prin administrare corecta sa reducecem costurile pentru utilitati si asiguram siguranta proprietatii. Daca aveti serviciul de mentenanta cladiri, scapati de stresul care apare in cazul unor probleme de intretinere.

Un alt avantaj al serviciului de mentenanta, administrare cladiri din Baia Mare, este managementul mentenantei. Acesta se face prin calculul parametrilor funcționali optimi pentru volumul clădirii, anotimp si numar de ocupanti ai clădirii. Avem grija de functionarea instalatiilor in conformitate cu legile si reglementarile romane si ale Uniunii Europene.

Servicii profesionale, de calitate, efectuate de catre personal specializat si o garantie a serviciilor prestate.

De asemenea se evita disconfortul creat de situatii limita si cautari de moment a unui „meserias” care sa repare o problemă aparuta. Mentenanta preventiva are un plan de actiuni, urmarind prevenirea avariilor aparatelor si ale instalatiilor, proiectat sa asigure si sa mentină buna functionare a acestora, prin inlocuirea componentelor uzate inaintea defectarii lor.