servicii de dezinsectie Baia Mare, dezinfectie si deratizare

House Keeping ofera servicii dezinsectie Baia Mare, sigure si de incredere.

Vom elabora un program care include servicii dezinsectie Baia Mare. Fiecare caz este analizat astfel incat interventia sa se potriveasca exact cu ce aveti nevoie. Bazam aceste servicii dezinsectie pe o inspectie amanuntita a locatiei cu probleme. Nu aveti decat sa stati deoparte si sa va relaxati, avand siguranta ca familia si proprietatea dvs. sunt protejate.
House Keeping pune foarte mare accent pe utilizarea de aparatura si substante de calitate precum si pe angajarea unui personal amabil, de incredere, descurcaret si cu cea mai buna instruire din domeniu.

 • asigura combaterea si punerea sub control strict a capacitatii de amplificare a infestarilor cu purici, muste, tantari, gandaci, molii de tesatura, daunatorilor comuni de depozit si de carantina, soareci, sobolani.
 • tratare mucegai, ciuperci, virusi, bacterii.
 • servicii de combatere a bolilor si daunatorilor din culturile agricole din spatii protejate, culturi de camp, spatii verzi, etc.
 • consultanta si produse pentru ignifugarea si tratarea materialului lemnos si a structurilor din lemn (grinzi, capriori, lambriuri, sarpante)

Personalul care se ocupa de operatiile de dezinfectie, deratizare si dezinsectie a absolvit un curs de formare profesionala de la un furnizor de formare profesionala a adultilor, autorizat in acest sens conform legislatiei in vigoare la data inceperii activitatiilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare. In vederea conformarii cu standardele in continua evolutie, diplomele sunt valabile 3 ani, dupa care se va efectua o noua evaluare a personalului.

DEZINSECTIE

Oferim servicii dezinsectie Baia Mare, care va scapa de capuse, plosnite, furnici, purici, omizi, viespi, paianjeni, tantari sau muste. Alte insecte daunatoare care sunt eliminate prin servicii dezinsectie Baia Mare sunt gandaci de bucatarie, gandaci de tutun, molii, musca de casa, musca de grajd, insecte produse alimentare sau insecte produse agricole si din hambare.

Totodata, serviciul de dezinsectie larve de musca, larve, carie de lemn sau albine este foarte util pentru a elimina problemele spatiului dumneavoastra.

Poate fi dezinfectie profilactica sau curativa.

Dezinsectia este procedeul de distrugere cu ajutorul unor substante insecticide a insectelor daunatoare si parazite (transmitatoare de boli).

Tratamente contra gandacilor si altor insecte

Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida – consta în utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica în stare pulverizata, în strat grosier, sub forma de aerosoli. Tratamentul se efectueaza in doua etape la interval de 14-21 zile.

Serviciul acesta este obligatoriu din 3 in 3 luni si se aplica la scoli, gradinite, spitale, crese, institutii publice sau restaurante.

DEZINFECTIE

Acest serviciu este unul de baza, deoarece este foarte important sa se faca dezinfectie la scoli, gradinite, spitale, crese, institutii publice sau restaurante.

In urma experientei acumulate in domeniu de societatea noastra si conform normelor sanitare in vigoare, recomandam ca dezinfectia sa se efectueze urmarind o serie de pasi importanti in neutralizarea agentilor patogeni.

 • Etapa I – Neutralizare totala a incaperilor, realizata prin nebulizare
 • Etapa II – Curatenia incaperilor (se spala grosier)
 • Etapa III – Dezinfectia prin nebulizare.

Dupa fiecare dezinfectie (recomandabil a doua zi), se recolteaza probe pentru laborator in vederea stabilirii gradului de infestare si nivelului de actiune a substantei dezinfectante. Pentru suprafetele si spatiile interioare si exterioare recomandam folosirea produsului in concentratie de 1%.

DERATIZARE

O atentie speciala trebuie acordata perioadei de reproducere, desi in mediul urban actiunea de combatere a sobolanilor poate avea loc in orice sezon.
Serviciul de deratizare este util pentru sobolan negru de oras, sobolan comun sau soareci de casa

Aplicare:

a) Deratizare in mediul urban – rezidential si industrial:

 • in interiorul galeriilor si in jurul locurilor unde sunt cuiburile
 • la colturile si de-a lungul peretilor
 • de-a lungul cailor de circulatie a rozatoarelor sau chiar in zonele unde se depoziteaza alimente.

b) Deratizare in camp:

 • cand se plaseaza momelile in camp, trebuie luate in considerare diferite aspecte legate de comportamentul rozatoarelor (gradul de raspandire, modul de hranire).

Modul de aplicare al deratizarii poate fi cu metode mecanice sau chimice.

Felul acestui serviciu poate fi deratizare profilactica sau deratizare de combatere.

servicii de dezinsctie Baia Mare, dezinfectie si deratizare